Setari Cookie-uri

Cu bauturile la dieta!

Atunci cand o persoana se hotaraste sa urmeze o dieta se gandeste in principal la alimente, uitand sau nestiind ca si bauturile joaca un rol esential in eliminarea surplusului de kilograme si in mentinerea sanatatii. Un aport echilibrat de lichide asigura o buna filtrare renala, eliminarea toxinelor si totodata substratul molecular pentru o multitudine de reactii biochimice din metabolismul celular.

Ceaiurile
Ceaiurile neindulcite reprezinta o buna alegere nu numai in diete, ci in viata de zi cu zi. De asemenea puteti spori efectele alimentatiei din dieta accelerand eliminarea surplusului de kilograme folosind ceaiuri recunoscute ca avand acest efect, cum ar fi ceaiul verde.

Laptele
Indiferent de procentul de grasimi continut (oricum este prea mic pentru a fi luat in seama), laptele aduce un plus de sanatate. Specialistii recomanda laptele cu continut mai mare de grasimi, caci acesta contine totodata si mai multi nutrienti care nu aduc un surplus de calorii, dar de care organismul are nevoie.

Sucul de legume
La fel ca sucul natural de fructe, sucul de legume face minuni atat pentru silueta, cat si pentru sanatate., Puteti combina chiar legume cu fructe, cum ar fi morcov cu mar sau banane. Gustul este delicios iar beneficiile pe masura.

Citește și:

Se recomanda consumul a minim 2l de lichide pe zi pentru o buna filtrare renala si pentru a asigura substratul lichid al proceselor metabolice.

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.