Setari Cookie-uri

Ce trebuie sa stii inainte de a incepe o cura de slabire

Adesea femeile isi doresc o cura de slabire care sa le promita rezultate rapide, chiar daca sunt constiente ca s-ar putea sa le pericliteze sanatatea si inca pe termen lung. De aceea atunci cand alegeti o dieta trebuie sa luati in vedere anumite reguli.

Comportamentul

Adesea mancarea este considerata o compensatie pentru alte pierderi, o modalitate de binedispunere si astfel intregul comportament devine centrat pe mancare fiindca persoana in felul acesta se simte bine. Daca este nervoasa, manaca o ciocolata si deja se simte mai bine (este si firec fiindca ciocolata creste endorfinele – hormonii fericirii), daca se intalneste cu prietenii de asemenea mananca ceva si tot asa, ajungand sa asocieze mancare cu multe alte stari si actiuni din viata sa. Asadar, daca tot incepi o cura de slabire, urmareste si schimbarea, in timp, a comportamentului alimentar.

Aportul hidric

Echilibreaza-ti aportu hidric, inca dinainte de a incepe o dieta, ba chiar poti face o cura de detoxifiere. Este important ca rinichii sa poata epura corect si suficient organismul de deseurile celulare care se produc in urma metabolismului celular. Toxinele impiedica mobilizarea tesutului gras si scaderea depozitelor adipoase.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.