Setari Cookie-uri

5 fructe de toamna pentru o silueta de vis

Toamna se culeg merindele, astfel este un anotimp bogat in fructe si legume, un sezon in care ne putem bucura din plin de surse alimentare sanatoase si bune pentru silueta.

- Combaterea celulitei;
- Intarirea sitemului imunitar;
- Mentinerea sanatatii dintilor;
- Mentine tineretea;
- Au efecte anticancerigene;
- Previn infectiile si ajuta in tratamentul bolilor infectioase;
- Au efecte afrodiziace etc.

Nucile

Nucile sunt aliatele cele mai bune in lupta contra tulburarilor psihice, cum ar fi depresiile, dar totodata nucile reprezinta un bun remediu impotriva celulitei si surplusului de kilograme. Aceasta pentru ca nucile sunt bogate in vitamine din complexul B, foarte utile functiilor nervoase, dar si in acizi grasi ca omega 3 si omega 6 care mobilizeaza grasimile din depozite, regleaza metabolismul grasimilor in corp si reduc colesterolul. Nucile trebuie consumate cat mai putin preparate, de preferabil asa cum sunt, presarate in salate de toamna sau peste prajituri de casa.

Dintre cele mai eficiente legume de toamna pentru silueta si sanatate se numara pastranacul, prazul, sfecla rosie, vinetele si dovleceii. Nu ezitati sa consumati fructele si legumele de sezon, toamna fiind cel mai bogat anotimp pentru sanatatea noastra, pentru frumusete dar si silueta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.