Setari Cookie-uri

7 alimente pe care trebuie sa le introduci in meniul tau

Sa tratezi o afectiune este mai greu, insa mult mai facil este sa o previi. Asadar un stil de viata sanatos va fereste de boli, oboseala sau alte perturbari ale starii de sanatate fizica si psihica si totodata va mentine o silueta frumoasa, caci un om sanatos este intotdeauna normoponderal. Va propunem o serie de alimente care nu ar trebui sa lipseasca din meniul vostru zilnic.

Cereale

Cerealele nu au un continut nutritiv bogat, insa contin glucide de foarte buna calitate si multe fibre care asigura sanatatea sistemului digestiv. Ca fibrele sa aiba efectele dorite trebuie consumate cu multe lichide, de aceea se recomanda sa mancati cereale cu lapte sau iaurt. Zilnic este recomandat un bol de cereale dimineata sau in prima jumatate a zilei pentru ca cerealele sunt foarte energizante, asigurand baza energita pentru cateva ore de la consumul lor. Astfel nu vor fi consumate niciodata inainte de culcare.

Ceaiurile

In fiecare zi ar trebui sa consumati ceaiuri in locul sucurilor din comert. In felul acesta va stimulati imunitatea si totodata va asigurati sanatatea rinichilor. Ceaiurile, apa plata, limonadele, laptele sau sucurile naturale facute in casa pot fi lichidele pe care sa le consumati zilnic, iar dimineata se admite o ceasca de cafea, dar numai una.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.