Setari Cookie-uri

20 sfaturi de slabire pentru cei care mananca in oras

Pentru ca lucrurile mari se construiesc cu pasi mici, la fel ne recapatam silueta si sanatatea. In locul dietelor rapide cu rezultate limitate putem opta pentru mici schimbari ale stilului de viata, dar care au efecte pe termen lung in viata noastra si... toate sunt efecte positive, fara a ne perturba sanatatea.

Da, sanatatea este unul din cele mai de pret lucruri de care trebuie sa avem grija, pentru ca fara ea nu mai exista nici randament, nici multe bucurii, nici stare de bine si... uneori nici chiar viata.

Timpul este acelasi in zilele noastre ca si in alte vremrui, difeite ne sunt insa alegerile. Daca in alte vremuri oamenii mancau din curtea lor sau propria productie, astazi magazinele si restaurantele sunt peste tot. Chiar si asa insa, putem face inca alegeri corecte, in ciuda modificarii genetice a unor alimente. Aceste alegeri mici pot constitui o trambulina spre o viata mai buna. Desigur, cel mai bine ar fi sa mancati ceea ce va gatiti, un bun exemplu este povestea unei cititoare dragi noua marturisita in articolul Cum am reusit eu sa slabesc.

20 sfaturi de slabire pentru cei care mananca in oras

Insa pentru cei care nu reusesc sa se organizeze si ajung sa manance in oras, avem cateva sfaturi macar ajutatoare, daca nu chiar sanatoase:

Citește și:

20 sfaturi de slabire pentru cei care mananca in oras

  • Indiferent de ora la care trebuie sa ajungeti la serviciu sau la alte activitati, nu plecati de acasa nemanacati (mancare sanatos facuta, fie ea si doar o salata). Daca incepeti munca dimineata, nu plecati de acasa pana nu ati luat micul dejun, iar acesta trebuie constituit din: un bol mic de cereale integrale (din acelea pisate sau musli) cu lapte, o ceasca de cafea (nu este obligatorie), doua felii de branza si cateva linguri de iaurt. Puteti adauga si o banana daca apetitul va permite.
  • Daca nu ati apucat sa luati micul dejun, se recomanda fainoase si branzeturi dupa cum apucati: cativa covrigi, un baton de paine integrala cu un iaurt sau un sandwich daca l-ati pregatit deja de acasa pentru drum. Nu se recomanda patiserie.
  • Inlocuiti mancarea prajita cu mancare la cuptor: cartofi prajiti cu cartofi natur sau la cuptor, carne prajita cu carne la gratar etc;
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.