Setari Cookie-uri

3 kilograme in doua saptamani? Posibil prin detoxifiere

In medicina holistica detoxifierea este considerate unul dintre cei mai importanti pasi in incercarea de restabilire a greutatii si sanatatii, considerandu-se colonul ca fiind “vinovat de toate relelele”. Astfel detoxifierea colonului ajuta atat la slabire, cat si la mentinerea sanatatii.

Dietele de detoxifiere sunt utile in curele de slabire daca se fac chiar la inceput, restabilind capacitatea si calitatea absorbtiei la nivelul colonului, dar si a intestinului subtire. Toxinele impiedica mobilizarea grasimilor din depozite si arderea acestora, de aceea este nevoie de detoxifiere. Ceea ce trebuie sa stiti inca de la inceput este faptul ca fiecare organism reactioneaza altfel, unele persoane slabesc mai mult in urma unei cure de detoxifiere, in timp ce altii slabesc doar un kilogram.

De asemenea curele de detoxifiere nu trebuie facute in perioadele de efort fizic intens sau de suprasolicitare intelectuala (proiecte, sesiune etc.).

3 Diete de detoxifiere care te ajuta sa slabesti

3 Diete de detoxifiere care te ajuta sa slabesti

Cura de detoxifiere cu tarate de cereale


Cura cu tarate de cereale (indiferent de tipul taratelor pe care le alegeti sau de combinarea acestora) detoxifica si organismul, insa nu sunt tocmai nutritive. Practic, aceste tarate contin un numar ridicat de fibre care “se umfla” in burta, dar ele nu sunt digerabile, eliminandu-se prin scaun. Regleaza in felul acesta echilibrul bacteriilor care traiesc in mod normal la nivelul colonului, ofera initial senzatia de satietate prin volumul mare pe care il capata (obligatoriu sunt consumate cu un volum de trei ori mai mare de lichide), scad aciditatea gastrica si combat eficient constipatia. Medicii afirma ca o alimentatie bogata in fibre reprezinta chiar o modalitate de prevenire a cancerului de colon.

Se recomanda sa consumati un bol de tarate cu lapte in fiecare dimineata si seara timp de doua saptamani, acestea inlocuind practic micul dejun si cina. In restul zilei nu se recomanda sa consumati preparate prajite, carne de porc, alimente grase, alcool sau dulciuri. Dimineata puteti bea o cafea la o ora dupa micul dejun cu tarate.

Citește și:

Detoxifiere cu ceai verde


Cura de detoxifiere cu ceai verde si legume crude se tine doar trei zile consecutive pe saptamana, timp de doua saptamani. Infuzia de ceai verde se prepara prin folosirea a doua pliculete de ceai la o cana.

Vizionare placuta


Kudika
9 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.