Setari Cookie-uri

7 Alimente care te ajuta sa dai coleceii jos

Se apropie vara, vremea rochitelor si a costumului de baie iar colaceii trebuie sa dispara. Alimentatia reprezinta baza succesului, alaturi de sport. Asadar va sugeram cateva alimente de sezon care va ajuta sa eliminati surplusul de kilograme.

Se apropie vara, vremea rochitelor si a costumului de baie iar colaceii trebuie sa dispara. Alimentatia reprezinta baza succesului, alaturi de sport. Asadar va sugeram cateva alimente de sezon care va ajuta sa eliminati surplusul de kilograme.

slabire talie Rosiile


Se apropie sezonul rosiilor si vestea buna e ca sunt foarte sanatoase. Mai mult decat atat, au capacitati antioxidante mari si de asemenea vitamine si minerale care ajuta si la accelerarea metabolismului. Rosiile va ajuta sa eliminati surplusul de kilograme, alaturi de alte alimente sanatoase. Atentie insa in cazul celor care sufera de boala de reflux, caci in cazul refluxului gastroesofagian rosiile sunt contraindicate (sunt foarte acide).

Salata verde


Desi saraca in calorii, salata verde este o leguma nelipsita din salatele racoroase de vara, dar si din ingredientele altor preparate. Gustoasa si bogata in vitamine, salata verde este indicata in curele de slabire datorita continutului sau scazut de calorii si concentratiei ridicate de vitamine si minerale.

Cruciferele – varza, brocoli


Varza, brocoli, gulia si alte legume din familia cruciferelor prezinta substante aparte fata de resul legumelor, vitamine, minerale si antioxidanti. Cruciferele sporesc imunitatea si digestia, sunt usor acide si accelereaza metabolismul, favorizand eliminarea surplusului de kilograme.

Morcovii


Desi morcovii sunt mai bogati in glucide decat marea majoritate a legumelor, totusi prezinta un numar scazut de calorii si un indice glicemic mic. Important este ca indiferetent daca veti consuma morcovii in preparate sau ca atare acestia sa fie in stare proaspata, cruda, nepreparati. Pentru protectia naturala a pielii pe timpul verii sunt indicati doi-trei morcovi pe zi.

Fructele de mare


Fructele de mare pot inlocui o perioada carnea din alimentatie. Faceti acest schimb: inlocuiti o saptamana pe luna carnea cu fructe de mare. Chiar si asa, nu este indicat sa consumati mai mult de o masa de fucte de mare (echivalentul mesei de carne) pe zi. Fructele de mare contin cantitati mari de acizi omega 3 si omega 6 care au rolul de a mobiliza grasimile din depozite, in absernta lor grasimile “nu pleaca” din celuele adipoase. Asadar sunt esentiali pentru eliminarea surplusului de kilograme.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.