Setari Cookie-uri

Ce trebuie sa stii despre fructe, slabire si sanatate

Fructele sunt un aliment ideal, organismul uman avand nevoie de minimum de energie pentru a le digera si a oferi corpului nostru o rentabilitate maxima. Fructul este singurul aliment care pune creierul la munca.

El spune ca fructele contin bioflavonoide care impiedica ingrosarea sangelui si blocarea arterelor. De asemenea, ele intaresc vasele capilare, cele fragile fiind intotdeauna cauza hemoragiilor interne si a crizelor cardiace.

fructe Doctorul ne recomanda sa pastram in minte un singur lucru cand ne gandim la fructe: cum incepem ziua? Ce mancam la micul dejun? Cu siguranta ca nu este o idee buna sa ne dam jos din pat si sa ne umplem stomacul cu o cantitate imensa de alimente (in principal cafea, paine si unt) ce vor avea nevoie de un efort imens din partea organismului nostru pentru a fi digerate.

Dimineata avem nevoie de o cantitate mica de alimente care sa fie usor de digerat, deci fructe pe care corpul le poate absorbi rapid si care vor ajuta la curatarea acestuia.

In orice moment al zilei in care avem posibilitatea (in ceea ce priveste micul dejun si gustarile usoare), mai ales vara, este bine sa nu mancam altceva decat fructe proaspete si sucuri de fructe facute pe loc. Ideal ar fi sa facem astfel cel putin pana la pranz, in fiecare zi.

Citește și:


Citeste articolul integral
pe Garbo.

Cititi si alte articole pe Garbo. Noi va recomandam:
Despre bolile cardiovasculare si factorii lor de risc
100 de alimente miraculoase pentru organism
11 Semne ca ai racit la ovare

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.