Setari Cookie-uri

14 Alimente care iti accelereaza arderile

Pentru ca vara a venit si ne pregatim sa plecam in vacanta, iata o lista de alimente minune ce stimuleaza metabolismul, accelerand procesele de arderi calorice.

Pentru ca vara a venit si ne pregatim sa plecam in vacanta, iata o lista de alimente minune ce stimuleaza metabolismul, accelerand procesele de arderi calorice.

alimente care iti acceslereaza metabolismul Extrasul de ceai verde – Acesta poate fi obtinut in mod regulat din ceai sau, ceva mai concentrat, din capsule, aflam de la Garbo.ro. Camelia Sinensis, planta din care se face ceaiul verde este o bogata sursa de epigallocatechin gallate (ori egcg), catechina care accelereaza procesele sistemului nervos si grabeste consumul de calorii.

Dintre ierburile pentru ceai, iata care sunt cele mai energizante sugestii: dintre ceaiurile chinezesti, cele mai populare sunt ceaiul verde, ginsengul si schizandra. Totusi, stimulente precum ephedra si huang trebuiesc evitate, iar oricare din oerburile ce nu le-ati mai incercat trebuiesc introduse in dieta doar la sfatul medicului. De pilda, ginsengul este contraindicat hipertensivilor, iar multe dintre plantele energizante pot fi daunatoare gravidelor.

Citește și:

Dintre remediile cu provenienta din America de Sud se recomanda ceaiul mate si echinaceea. Ceaiul mate este cu mult mai nutritiv si energizant decat cafeaua si provoaca energie pura, nu stari de agitatie sau nervozitate. De asemenea, stimuleaza activitatea glandei tiroide.

Grapefruit-ul – Este denumit si super fructul dietelor si nu numai ca este bogat in vitamina C, dar si contribuie la scaderea nivelului de insulina din corp, aceasta fiind responsabila pentru stocarea grasimilor in organismul uman. De asemenea, este bogat si in fibre care necesita consumul a mai multe calorii pentru a fi procesate.

Iaurtul – Este o combinatie ideala de proteine si culturi pro-biotice saraca in calorii si extraordinar de benefica pentru digestie.

Migdalele – Acestea contin acizi grasi esentiali care sunt folositi in procesele metabolice. Tot acizii grasi sunt cei care ajuta si la curatarea tenului, insa aceasta e o alta poveste. Totusi, fara excese: migdalele sunt extrem de bogate in calorii si deci intre 30 si 40 de grame pe zi sunt suficiente (insa fara sare).

Citește și:

Carnea de curcan – Carnea de curcan este cea mai slaba in colesterol si grasimi saturate, insa ultra-bogata in proteine ce contribuie la crearea acelor muschi “supli si devoratori” de calorii care ne accelereaza metabolismul.

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.