Setari Cookie-uri

14 Alimente care iti accelereaza arderile

Pentru ca vara a venit si ne pregatim sa plecam in vacanta, iata o lista de alimente minune ce stimuleaza metabolismul, accelerand procesele de arderi calorice.

Merele – Ca si grapefruit-ul, aceasta gustare sanatoasa este plina de fibre si vitamine. Important de retinut este ca merele trebuiesc mancate cu coaja pentru a beneficia de un aport maxim de fibre.

Spanacul – Putem fi siguri ca Popeye marinarul stia ce face atunci cand manca spanac. Aceste ne mentine intr-adevar in forma si sanatosi gratie bogatiei de nutrienti pe care o ofera: antioxidanti, fier, vitamina C, magneziu si potasiu. Toate aceste elemente sunt extraordinar de importante in procesele metabilice si in buna functionare a organismului uman in general.

salata Fasolea – Saraca in grasimi, dar foarte bogata in proteine si fibre, fasolea ne tine satui mult timp si tine corpul uman “in priza” pentru multe ore, timp in care sunt procesate fibrele.

Ardeii iuti – In cazul in care nu stiati, ardeii iuti contin o substanta care lupta eficient impotriva celulelor canceroase, anume capsaicina. Aceasta substanta care “infierbanta” limba are acelasi efect si asupra tegumentelor. Astfel, ingerand-o, se accelereaza bataile inimii si metabolismul. In plus, ajuta la arderea caloriilor intr-un rotm alert chiar si la cateva ore dupa ingerare.

Citește și:

Citeste articolul integral pe Garbo.ro

Iti recomandam sa citesti si:
5 alimente care intensifica arderea grasimilor

Cititi si alte articole pe Garbo. Noi va recomandam:
Despre bolile cardiovasculare si factorii lor de risc
100 de alimente miraculoase pentru organism
11 Semne ca ai racit la ovare

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.