Setari Cookie-uri

7 cele mai tari secrete ale slabirii

Atunci cand iti doresti sa elimini surplusul de kilograme trebuie sa realizezi ca o dieta rapida nu poate fi suficienta. Trebuie sa iti modifici stilul de viata astfel incat sa iti echilibrezi metabolismul si sa revii spre starea de sanatate, stare ce include si o silueta frumoasa (sa nu uitam ca obezitatea este de mult timp considerata o boala).

Legumele, ceapa si usturoiul


Este indicat sa mananci legumele crude, iar daca nu le gasesti iarna, atunci sub forma de muraturi. Se alatura preparatelor din carne sau se pot combina cu branza (cele crude, sub forma de salata). Nu mancati paine. Inlocuiti painea cu masa de cereale cu lapte de dimineata (cereale integrale, cele cu bolul strivit). Ceapa si usturoiul trebuie consumate sapatamnal daca sanatatea va permite sau chiar zilnic, fiind foarte sanatoase si ard grasimile.

Programul de masa


Trebuie sa aveti un program clar al meselor. In felul acesta evitati supraalimentarea si totodata puteti monitoriza usor consumul alimentelor, dar si cumparaturile.

Carnea


Se recomanda sa mancati carne o data la doua zile, cel mult o masa care contine carne pe zi. Este indicata carnea de pui, peste sau curcan.

Si lista alimentelor interzise


Oricat de ispititoare ar fi, evitati mancarurile prajite, dulciurile de care am vorbit mai sus, consumul grasimilor in exces sau al celor saturate (verificati eticheta produselor), dar si consumul fainoaselor (biscuiti, paine alba etc.).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.