Setari Cookie-uri

5 Strategii eficiente pentru o dieta reusita

In general dietele urmeaza anumite principii despre care se considera ca ar avea efectul de eliminare a tesutului adipos. Nu intotdeauna aceste principii se potrivesc metabolismului unei persoane si de asemenea nu intotdeauna aceste diete sunt sanatoase.

- Branzeturi, cascaval – cateva felii.



Aceste alimente se consuma fara paine. Se poate bea o ceasca de cafea, apa cat de mult simtiti nevoie sau un pahar cu lapte ori o cana de ceai cald indulcit cu miere. Nu se recomanda alimente foarte reci la prima masa, ci alimente la temperatura camerei sau caldute.


Hidratarea


Ca organismul sa poata intensifica metabolismul, sa mobilizeze si sa metabolizeze grasimile, are nevoie de mediul indispensabil oricarui proces din organism: apa. Se recomanda ca in afara diminetii sa consumati doar apa plata.


salata ca sa slabesti Cat mai mult crud


Atunci cand puteti manca legume si sunt in sezonul lor, se recomanda sa le mancati crude sub forma de salate. In sezonul rece consumati in special muraturi facute in casa.


Un singur fel la o masa



Nu combinati mancarurile. Consumati la o masa un bol dintr-un singur fel de mancare. Daca este carne, consumati o potrie echivalenta ca volum cat cel mult o palma si ii puteti alatura o garnitura de legume. De preferabil este sa alaturati salate.

Masa de fructe



Faceti loc in fiecare zi unei mese numai de fructe. Cateva fructe, mancate separat de restul alimentelor, intr-o masa unica.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.