Sezonul rece vine cu bolile specifice legate in special de imunitatea sistemului respirator si digestiv. Pentru ca alimentatia in sezonul rece este de obicei mai bogata in grasimi si mai saraca in fructe si legume proaspete, imunitatea scade, iar digestia este de multe ori greoaie. Pentur a ne mentine dieta sanatoasa, imunitatea optima si chiar silueta putem introduce in alimentatia de zi cu zi cateva alimente care ne ajuta sa ne mentinem echilibrul metabolic. 5 Aalimente din sezonul rece care cresc imunitatea Grepfrutul Grepfrutul este foarte bogat in vitamine, minerale, dar si substante active care se gasesc mai rar in alte alimente. Grepfrutul este cunoscut pentru beneficiile sale in privinta sanatatii ficatului, pentru stimularea functiilor splinei, pentru cresterea imunitatii si puternicele efecte antioxidante care reduc stresul oxidativ. Grepfrutul prezinta printre substantele sale puternic active si unele care pot interactiona cu unele medicamente, considerandu-se chiar ca in anumite conditii pot interfera si cu efectul anticonceptionalelor. Pentru a afla mai multe informatii va sugeram sa cititi articolele: Beneficiile consumului de grepfruit S.O.S Medicamente si alimente care anuleaza efectul anticonceptionalelor 8 factori care reduc eficienta anticonceptionalelor
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: