Setari Cookie-uri

Retete Raw Vegan de post pentru buna dispozitie

Postul Craciunului este unul lung si nu implica doar postul alimentar, ci si cel spiritual, o pregatire in a fi mai buni si mai curati sufleteste.

Postul Craciunului este unul lung si nu implica doar postul alimentar, ci si cel spiritual, o pregatire in a fi mai buni si mai curati sufleteste.

retete raw vegan de post

Retetele de post pot fi foarte gustoase si de asemenea pot fi incercate de toate persoanele, indiferent de tipul alimentatiei pe care o prefera: regimul vegetarian, ovo-lacto-vegetarian, Raw Vegan sau cel omnivor.

Va propunem cateva retete delicioase Raw vegan si de... post.


Retete Raw Vegan de post pentru buna-dispozitie


Lasagna Raw Vegan de post


Ingrediente pentru Lasagna:


- un dovlecel;

- sos de rosii in stil italian – 3-4 linguri pentru o portie. Se prepara din doua rosii coapte, o lingura rasa de ulei de masline extravirgin, cativa catei de usturoi pisati si condimente dupa gust: oregano, cimbru, sare, piper etc.

- sos de spanac si usturoi – cativa catei de usturoi pisati amestecati bine cu ulei (5 linguri) de masline extravirgin turnat incet pentru a crea o maioneza, apoi se adauga o ceasca de spanac taiat marunt si se face o crema.

- sos din seminte de floarea-soarelui – Se tin miejii de semninte la hidratat cateva ore. Apoi se pun in blender alaturi de cativa catei de usturoi si o lingura de ulei de masline extravirgin. Aveti nevoie de doua cesti de mieji.

- germeni de lucerna.

Mod de preparate pentru lasagna Raw Vegan:



Intr-o farfurie asezati in straturi dovleceii taiati in felii subtiri, apoi sosul de rosii, iarasi felii de dovlecel, sosul cu spanac, din nou dovlecei, stratul de sos din seminte de floarea-soarelui, iar deasupra ornati cu germeni de lucerna.


Supa-crema Raw Vegan cu avocado si rucola


Ingrediente pentru supa-crema (o portie):



- un fruct avocado mai mare;

- o mana de rucola;

- doua rosii;

- 2-5 ciuperci mai mici;

- o jumatate de legatura de marar proaspat;

- un catel de usturoi mai mic sau jumatate daca este mai mare;

- o lingurita de suc de lamaie;
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.