Alimente din meniul zilnic care te imbolnavesc

Alimentele din meniul zilnic ar trebui sa contina multe vitaine, minerale si substante nutritive, dar sa fie sacare in grasimi saturate (“grasimi rele”) si alte substante toxice.

Alimentele din meniul zilnic ar trebui sa contina multe vitaine, minerale si substante nutritive, dar sa fie sarace in grasimi saturate (“grasimi rele”) si alte substante toxice.

Alimente din meniul zilnic care te imbolnavesc

Unele alimente care fac parte din meniul zilnic al unor persoane dauneaza sanatatii si ii xpun pe consumatori la diverse tipuri de boli precum: diabet zaharat, ateroscleroza, obezitate, boli cardiovasculare, boli alergice si autoimune, scaderi ale capacitatii sistemului imunitar si asa mai departe.


Va prezentam mai jos cateva din alimentele consumate zilnic, cu potential nociv pentru sanatatea dumneavoastra.

Alimente din meniul zilnic care te imbolnavesc


Zahar

Alimente din meniul zilnic care te imbolnavesc

Zaharul este consumat zilnic de foarte multe persoane sub diverse forme:

  • zahar in ceai, cafea, lapte, limonada;
  • sucuri din comert
  • Dulciuri de orice fel
  • Cereale fulgi cu ciocolata sau alte arome – cereale care nu sunt integrale etc.;

Zaharul predispne la multiple dezechilibre, de la cele endocrine la cele metabolice, putand duce la: scaderi ale sistemului imunitar, cndidoza, infectii ale tractului respirator, diabet etc.


Mezeluri


Alimente din meniul zilnic care te imbolnavescMezelurile sunt preparate prinm etode nu tocmai sanatoase, injectate cu diverse substante pentru a se mentine proaspete si au un continut de grasimi mult peste limita unei portii. De asemenea mezelurile au un continut prea ridicat de sare si de cele mai multe ori sunt facute din carne de porc. Carnea de porc este toxica, chiar si carnea slaba de porc, pentru ca pur si simplu metabolismul acestui animale este toxic pentru om. In plus carnea de porc este foarte bogata in grasimi saturate si creste “colesterolul rau”.
Retail jobs

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri