Alimentele din meniul zilnic ar trebui sa contina multe vitaine, minerale si substante nutritive, dar sa fie sacare in grasimi saturate (“grasimi rele”) si alte substante toxice.
- obezitate
- Ateroscleroza;
- Boli cardiovasculare (boli de inima in special);
- Accidente vasculare, cerebrale, infarcte;
- Diabet zaharat de tip II;
- Afectiuni gastrointestinale;
- Constipatie etc.
Preparate prajite
Uleiul incins isi pierde proprietatile si se transforma in “otrava” pentru organism. Acesta ataca vasele, inima, creierul, dar si sistemul endocrin.
Astfel ca a consuma zilnic sau chiar si de cateva ori pe saptamana preparate prajite (inclusiv ceapa calita din mancaruri) creste riscul pentru:
- boli cardiovasculare,
- cancer,
- diabet,
- obezitate,
- infarcte,
- imbatranire precoce,
- tulburari endocrine,
- afectiuni ale tractului digestiv,
- accidente vasculare,
- ateroscleroza etc.
Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- Nestlé sondează obiceiurile românilor la masă Cine decide ce mâncăm azi și de câte ori? La ce folosește NutriPorția în acest caz
- Ce măsură drastică au luat Iuliana și Costin Ghinea, fondatorii Prestige Orchestra?
- Boala care o chinuie pe Lidia Buble: Am limba cât casa...