Spanacul este cunoscut ca o planta a primaverii cu puternice efecte terapeutice. Oamenii s-au folosit de beneficiile acestei plante chiar si in desene animate (Popeye Marinarul) pentru a stimula copiii sa consume spanac.
Spanacul poate fi consumat crud in salatele de primavara sau gatit. Cele mai multe beneficii le obtineti consumand spanacul in salate pentru ca in felul acesta nu isi pierde deloc din proprietatile sale. Exista mai multe tipuri de spanac, dar despre toate se considera ca prezinta proprietati la fel de valoroase pentru sanatate. Refrigerat sau gatit, spanacul isi pierde din proprietati, insa nu in totalitate, ci doar ii scade proprietatile vitaminizante si antioxidante.
-
Kudika
Dr. Dana Miricioiu, medic chirurg estetician dezvaluie secretele...
-
Alexandra Chivu
Dieta epigenetică, un stil de viață dincolo de calorii. Ce...
-
Kudika
Cori Grămescu, nutriționist și antrenor de pilates dezvăluie 10...
-
Alexandra Chivu
Meniu pentru o viață sănătoasă: Descoperă cele mai bune alegeri...
-
Kudika
Psihoterapeutul Diana Vasile, Co-fondator și Președinte al ISTT,...
-
Iulia Maftei (Dibu)
Interviu cu Dr. Diana Mihai, medic primar Obstetrică-Ginecologie :...
-
Kudika
27% dintre români vor să slăbească în medie 10,13 kilograme, iar în...
-
Alexandra Chivu
Strălucind în maternitate - ghid pentru viitoarele mămici: cum își...
-
Alexandra Chivu
Ghid pentru viitoarele mame: ce analize trebuie să faci înainte de...
Spune-ti parerea!