Setari Cookie-uri

5 Alimente de zi cu zi care te pot imbolnavi

In alimentatia zilnica a omului modern se strecoara adesea alimente care pot avea potential nociv asupra sanatatii.

Aceste grasimi trebuie consumate cat mai rar in alimentatie, este de preferat sa le inlocuiti cu grasimile mononesaturate si polinesaturate care se gasesc in uleiurile extravirgine nepreparate termic, in fructele oleaginoase, mango, avocado, nuci necoapte, seminte necoapte, in carnea de peste etc.

Conservele

Conservele de carne, de peste, pateurile din pacate contin mai mult grasimi si substante nocive decat ceea ce ar trebui sa contina, multi aditivi pentru a crea gustul sortimentului fiindca nu este... continutul. In plus acestea sunt tinute in cutii metalice despre care se stie de multa vreme ca nu sunt sanatoase pentru organism.

Sucurile

sucurile te pot imbolnavi

Sucurile din comert abia daca au 5% din sucul natural, marea majoritate a acestora fiind obtinute in totalitate chimic. Contin coloranti, substante aromatizante, stabilizatori, mult zahar.

Citește și:

Cati dintre dumneavoastra beti zilnic sucuri din comert? Este indicat sa inlocuiti aceste sucuri cu lapte natural, fresh de fructe facut in casa ori apa plata. Se poate bea pana la 2 cesti de cafea naturala pe zi.

Sursa foto: shutterstock_55613302

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.