Topul celor mai bune diete

Am alcatuit pentru tine un top al dietelor in functie de cele mai importante criterii: cat este de sanatoasa dieta respectiva, ritmul in care te ajuta sa slabesti, cum interfera cu diabetul si sanatatea inimii - unele dintre cele mai frecvente afectiuni in randul populatiei-, ce efecte detoxifiante are si desigur cat de usor este respectiva dieta de urmat. Afla care sunt cele mai bune diete in functie de criteriul important pentru tine. Mai mult, in paginile fiecarei diete revizuite de noi vei gasi argumentele pro si contra ei, precum si punctajul obtinut pentru fiecare dintre criteriile relevante.

Daca intentionezi sa urmezi o cura de slabire, te invitam sa alegi dietele care au obtinut punctaje mari pentru fiecare dintre cele sapte criterii folosite.

De ce un top al dietelor?

Acest top al dietelor te ajuta sa intelegi mai bine cat de sanatoasa este dieta pe care vrei sa o urmezi, cat de rapid poti slabi cu respectiva dieta, precum si interferentele cu bolile cardiovasculare sau cu diabetul – afectiuni dintre cele mai frecvente in randul populatiei. Poti sti astfel cat de mult iti protejeaza inima o dieta sau pur si simplu cat de sanatoasa este in general. De asemenea daca esti o persoana care te adaptezi greu unui program strict, poti opta pentru dietele care sunt usor de urmat. In topul nostru vei gasi si diete de detoxifiere, sortate pe anotimpuri sau diete de detoxifiere care pot fi urmate oricand. Clasamentul alcatuit de noi te va ajuta sa alegi mai usor o dieta in functie de crietriul care este cel mai important pentru tine.

Indexul alfabetic al dietelor

Pentru a-ti face cautarea mai usoara am alcatuit un index al dietelor in care poti cauta mai usor regimul preferat.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: