Mancarea este o sursa majora de energie, este capabila sa echilibreze Yin-ul si Yang-ul, Qi-ul si sangele in corp.
Comunicat de presa xingshenzhuang.ro
Putini oameni nu ar fi de acord cu importanta dietei pentru sanatate. In acest articol vom scrie despre proprietatile alimentelor din perspectiva qigong-ului si al Qi-ului, fapt neglijat pana acum de occident.
Mancarea este o sursa majora de energie, este capabila sa echilibreze Yin-ul si Yang-ul, Qi-ul si sangele in corp. Pentru a preveni si trata bolile, atat alimentele cat si tratamentele ar trebuie sa exercite niste roluri foarte importante pentru ca au aceeasi sursa, sunt bazate pe aceleasi teorii si au aceleasi efecte medicinale.
Salata este buna
Salata verde stimuleaza procesele metabolice ale organismului, constituie un aliment de improspatare, de revigorare si de curatare a acestuia. Frunzele de salata stimuleaza digestia, dreneaza si tonifica ficatul, intensifica tranzitul intestinal, inlatura atonia ("lenea") organelor interne, curata vasele de sange si regleaza activitatea anumitor glande endocrine.
Mancarea fast-food nu are aura
In ultimul timp, mancarea fast food are o larga raspandire. Unele persoane spun ca refrigerarea alimentelor pentru o perioada lunga de timp tine bacteriile sub control; prin urmare este un mod fezabil si inofensiv de a produce mancare. Totusi felile de carne din fast-food-uri nu au aura deloc, cu alte cuvinte ele nu contin aproape deloc energie curata vitala. Bineinteles, daca mananci acest tip de mancare doar din cand in cand, nu are prea mare importanta. Totul este sa nu iti faci un obicei din asta, deoarece in timp toxinele vor provoca boli.