Setari Cookie-uri

Cele 4 Gusturi unice care ne condimenteaza vara

Dulce, picant, amar sau dulce-acrisor, toate aceste gusturi trebuie sa se regaseasca in alimentatia noastra deoarece contribuie la detoxifierea si mentinerea sanatatii organismului.

Gustul picant- deja lucrurile incep sa se incinga

Gustul picant e apreciat ca stimulent digestiv, acţioneaza ca un antibiotic natural al organismului.

Alimentul cel mai des asociat cu gustul picant este ardeiul iute, care reprezinta un stimulent si un antiseptic ce contine o mare cantitate de vitamina C si beta-caroten.

Daca il folosim in mancaruri, ardeiul iute poate determina si arderea rapida a grasimilor din corp. Ceea ce face posibila arderea grasimilor este capsaicina, componentul activ din ardeiul iute care il face picant. Marirea consumului de energie și diminuarea poftei de mancare sunt procesele pe care le stimuleaza capsaicina si care, la randul lor, ajuta la pierderea in greutate.

gusturi unice clatite apsuni

Dar... cum sa consumam intr-o zi cantitatea de capsaicina necesara pentru ca efectele sa fie vizibile?
Dat fiind faptul ca pentru a acumula cantitatea optima de capsaicina care sa ne faca sa slabim, ar trebui sa consumam zilnic cantitaţi mari de ardei iute si stomacul nostru ar avea de suferit, se cere recurgerea la capsaicina comprimata in tablete invelite cu un strat protector…Chilliburner.

Citește și:

Aceste comprimate nu cauzeaza reactii iritative si mai mult, poate distruge celulele canceroase și determina micșorarea tumorilor in cazul cancerului de prostata, ovarian, pulmonar și mamar.
Proprietatile enumerate mai sus mai sunt insotite si de scaderea colesterolului, ameliorarea durerilor artitice, combaterea durerilor de cap si calmarea congestiei nazale si tulburarilor gastrice.

Capsaicina … component activ al suplimentului de slabit Chilliburner
Pe langa beneficiile enumerate mai sus, proprietațile capsaicinei stau si la baza slabirii sanatoase pe care o propune Chilliburner.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.