Setari Cookie-uri

Cele 4 Gusturi unice care ne condimenteaza vara

Dulce, picant, amar sau dulce-acrisor, toate aceste gusturi trebuie sa se regaseasca in alimentatia noastra deoarece contribuie la detoxifierea si mentinerea sanatatii organismului.

Chilliburner, acest concentrat natural pe baza de ardei iute, este aliatul cel mai potrivit in lupta impotriva kilogramelor. Fiind prelucrat pe baza unei tehnologii patentate in microcapsule ce protejeaza impotriva iritarii sistemului digestiv şi a cavitaţii bucale, acest preparat va ajuta sa scapati de kilogramele in plus fara sa faca rau organismului.

Gustul dulce-acrisor...stiu ca deja inghititi in sec
Desi lasa o senzatie de multe ori neplacuta in gura, alimentele cu gust dulce-acrisor au proprietaţi energizante şi racoritoare.

Visinele, unele dintre cele mai cunoscute fructe cu gust acru, contin vitamina C si mai putine zaharuri decat ciresele. In ciuda lipsei de zaharuri, potasiul pe care il contin contribuie la furnizarea unei cantitati de energie optime organismului, dar si la arderea caloriilor.

Un alt fruct indragit in perioada verii, zmeura, are proprietati antimicrobiene si anticarcinogene si este o sursa importanta de vitamina C.

Citește și:

Gustul amar...efect medicinal

Gustul amar are un puternic efect detoxifiant si se regaseste in plantele medicinale si in legume.

Castravetele, o leguma consumata cu incredere vara de cei mai multi dintre noi, contine cantitati mari de vitamina B si alte minerale. Are proprietati diuretice, ajutand organismul sa elimine toxinele si mentinand tesuturile si pielea sanatoase.

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.