Setari Cookie-uri

Top 10 alimente cu cele mai putine calorii!

Un stil de viata prea agitat ori unul extrem de sedentar au efecte negative asupra sanatatii noastre. Pentru a ne echilibra alimentatia si a fi mai activi, este bine sa cunoastem cateva alimente care au putine calorii, insa sunt bogate in nutrienti!

Un stil de viata sedentar sau, din contra, un program prea incarcat pot avea consecinte neplacute asupra siluetei noastre. Daca nu iesim din casa ori daca suntem prea stresati la locul de munca nu vom gasi niciodata timpul necesar pentru a avea un stil de viata sanatos (nutritie, sport). Pe deasupra, fast-food-urile pot inrautati problema.

Asadar, pentru a avea un corp armonios este nevoie sa facem sport zilnic (fie ca e vorba de jogging sau o simpla plimbare) si sa avem grija ce mancam. Iata 10 cele mai slabe in calorii alimente:

Image © Sxc.hu

Apa.

Apa este elementul esential in dieta noastra zilnica. Apa nu te ajuta doar sa te hidratezi, ci are si rol de detoxifiant al organismului. Mai mult, nu contine deloc calorii. Bea doi litri de apa zilnic si evita sa o inlocuiesti cu sucuri (mai ales acidulate).

Lamaie.

Lamaia este extrem de sanatoasa. O poti adauga in apa sau in sosurile de salate. Ii vei observa efectele benefice imediat!

Citește și:

Broccoli.

Broccoli este una dintre cele mai iubite legume consumate de oamenii constienti de importanta unui stil de viata sanatos. Broccoli este bogata in acid folic, vitamina C, potasiu si alti nutrienti. Trebuie sa stim ca 100 de grame de broccoli contin aproximativ 30 de calorii, aceasta leguma fiind o alegere inteleapta pentru un corp suplu!

Legume crude.

alimente sarace in calorii Cea mai sanatoasa masa pentru organism este cea compusa in totalitate din legume crude. Ele au un continut scazut de calorii si sunt bogate in fibre. Obisnuieste-te ca macar o data pe zi sa ai o masa cruda. Poti face salate din toate legumele de sezon pe care sa o imbunatatesti cu un sos din ulei de masline si otet balsamic ori iaurt.

Image © Sxc.hu

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.