Setari Cookie-uri

Horoscop Culinar: alimentatia potrivita in functie de zodie

Tot mai multi dintre noi ne indreptam cu seriozitate atentia spre alimentatia de zi cu zi. Stim deja ca multe produse ne pot afecta sanatatea si silueta, asadar este cazul sa aflam care sunt, conform astrelor, cele mai potrivite alimente pentru noi, dar si cele mai indicate diete. Nu uitati sa luati in calcul si ascendentul, pentru ca dupa varsta de aproximativ 25-30 de ani, astrologii sustin ca acesta este dominant.

Horoscop culinar: alimentatia potrivita pentru zodia Berbec

Desi nativii Berbec mananca mult, reusesc insa de cele mai multe ori sa isi mentina silueta. Aceasta nu inseamna neaprat ca nu exista Berbeci supraponderali, insa viata acestora este atat de activa incat reusesc repede sa elimine surplusul de calorii.

dieta potrivita in functie de zodie

Sunteti indreptati, dragi nativi Berbec, spre o alimentatie bogata in zahar si grasimi. Motiv pentru care este posibil ca la varsta adulta sa deveniti supraponderali. Si pentru ca rabdarea nu reprezinta tocmai punctul vostru forte, sunteti tentati adesea sa alegeti dietele care promit slabire rapida, dar care va pot face rau.

Astfel ca, astrologic vorbind, cele mai bune diete recomandate sunt cele care elimina grasimile “rele” (carne prajita, carne de porc, mezeluri, conserve), dar si carbohidratii periculosi (painea, preparate din faina alba, dulciurile, prajiturile, foietajele etc.).

Citește și:

Este astfel recomandat sa consumati in special carne de peste si pasare fara piele, branzeturi slabe, iaurturi, fructe si legume proaspete. Va recomandam sa mai renuntati la paine si sa va inspirati din dieta mediteraneeana.

Horoscop culinar: alimentatia potrivita pentru zodia Taur

O zodie norocoasa am putea spune din punct de vedere al alimentatiei. Desi va place mancarea „buna”, totusi se pare ca organismul vostru prezinta nativ capacitatea de a se opri la timp, dar si de a alege alimentele sanatoase. Asadar foarte multi nativi Taur nu se lupta cu kilogramele in plus.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.