Setari Cookie-uri

Horoscop Culinar: alimentatia potrivita in functie de zodie

Tot mai multi dintre noi ne indreptam cu seriozitate atentia spre alimentatia de zi cu zi. Stim deja ca multe produse ne pot afecta sanatatea si silueta, asadar este cazul sa aflam care sunt, conform astrelor, cele mai potrivite alimente pentru noi, dar si cele mai indicate diete. Nu uitati sa luati in calcul si ascendentul, pentru ca dupa varsta de aproximativ 25-30 de ani, astrologii sustin ca acesta este dominant.

dieta potrivita in functie de zodie Exista insa si puncte slabe privind caracterul astral al nativilor Taur – sunteti predispusi la schimbari bruste de dispozitie, ceea ce duce la acumularea unui stres care, nu de putine ori, il „rezolvati” prin consumul alimentelor preferate. Asadar exista riscul de supraponderabilitate la varsta adulta, in special dupa 25 de ani.

Dietele potrivite pentru voi, dragi nativi Taur, sunt cele bogate in fructe si legume proaspete, dar si in carne preparata la gratar sau la cuptor. Cautati retetele dietetice aromate, pentru ca voi puneti pret pe gust si aroma. Pestele, daca il tolerati, poate reprezenta un aliment de baza pentru voi.

O dieta potrivita ar fi Cura de slabire cu 5 mese

Horoscop culinar: alimentatia potrivita pentru zodia Gemeni

Si voi sunteti o zodie norocasa. Rar aveti probleme cu greutatea, insa... cu sanatatea este posibil sa va tot confruntati cu mici probleme, fiindca aveti un stil de viata haotic. Acest haos se transmite si in privinta alimentatiei. Astrologii recomanda sa incercati, pe cat posibil, sa va formati un program de masa si sa nu sariti peste micul dejun.

Citește și:

Alimentele care contin zahar, dar si prajiturile, foietajele – va fac rau si este bine sa le evitati. In privinta grasimilor... astrele sugereaza ca in mod nativ nu va plac, asadar celelalte zodii ar trebui sa fie invidioase.

O dieta potrivita pentru voi este cea care incurajeaza alimentatia naturala, fara semipreparate sau alte alimente care contin aditivi, coloranti sau conservanti. Incercati dieta alcalina sau Dieta lui Dumnezeu.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.