Setari Cookie-uri

Horoscop Culinar: alimentatia potrivita in functie de zodie

Tot mai multi dintre noi ne indreptam cu seriozitate atentia spre alimentatia de zi cu zi. Stim deja ca multe produse ne pot afecta sanatatea si silueta, asadar este cazul sa aflam care sunt, conform astrelor, cele mai potrivite alimente pentru noi, dar si cele mai indicate diete. Nu uitati sa luati in calcul si ascendentul, pentru ca dupa varsta de aproximativ 25-30 de ani, astrologii sustin ca acesta este dominant.

Horoscop culinar: alimentatia potrivita pentru zodia Rac

Nativii Rac sunt atrasi in general de mancarea buna, insa cu toate acestea sunt si ambitiosi in a-si mentine silueta. Le plac dulciurile, preparatele grase, mancarurile gustoase si putem spune ca, in general, Racilor le plac alimentele calorice. Rar masa lor se rezuma doar la o salata sau la o portie de supa, de obicei carnea, branza si grasimile trebuie sa fie prezente. Mai mult decat atat, le plac bauturile dulci, asadar au tendinta spre ingrasare.

dieta potrivita in functie de zodie

Racii sunt pofticiosi si totodata respecta greu un program strict, astfel ca dietele drastice, restrictive sau cu mese fixe nu sunt tocmai pentru ei.

Dietele disociate le pot fi utile.

Horoscop culinar: alimentatia potrivita pentru zodia Leu

Leii pot fi supli sau nu, nativ vorbind. Pentru cei care nu au norocul de a avea o constitutie slaba, este indicat sa incerce alegeri sanatoase in privinta alimentatiei inca din tinerete. Sunt predispusi la supraponderabilitate dupa 25 de ani.

Citește și:

Preparatele potrivite pentru aceasta zodie sunt cele bine condimentate si atent asezate in farfurie, pentru ca nativii Leu pun pret pe gustul si aspectul mancarii.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.