Setari Cookie-uri

Horoscop Culinar: alimentatia potrivita in functie de zodie

Tot mai multi dintre noi ne indreptam cu seriozitate atentia spre alimentatia de zi cu zi. Stim deja ca multe produse ne pot afecta sanatatea si silueta, asadar este cazul sa aflam care sunt, conform astrelor, cele mai potrivite alimente pentru noi, dar si cele mai indicate diete. Nu uitati sa luati in calcul si ascendentul, pentru ca dupa varsta de aproximativ 25-30 de ani, astrologii sustin ca acesta este dominant.

Este indicat sa evite alimentele bogate in grasimi si sa opteze zilnic pentru salate si supe/cirobe. Au un apetit crescut si preparatele bogate in fructe, legume, dar si mesele lichide le potolesc foamea, desi au putine calorii.

Dietele potrivite pentru nativii Leu sunt: diete de detoxifiere, dietele cu mese lichide.

dieta potrivita in functie de zodie

Horoscop culinar: alimentatia potrivita pentru zodia Fecioara

Fecioarele sunt perfectioniste pana si in privinta alimentatiei. Rar ajung sa fie supraponderale si de obicei cand nu sunt motivate se intampla sa uite de silueta. Altfel sunt firi atente la tot ceea ce fac, deci si la ceea ce mananca.

Recomandam atentie insa la alimentele greu digerabile, pentru ca Fecioarele au sistemul digestiv sensibil si pot fi predispuse la gastrite, constipatie, litiaza biliara etc. Vegetalele nu ar trebui sa lipseasca din alimentatia zilnica a unui nativ Fecioara pentru ca au un continut ridicat de fibre si protejeaza sanatatea sistemului digestiv.

Citește și:

Dietele indicate pentru nativii Fecioara sunt: Dieta Montignac, dietele disociate, dieta ZONA.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.