Setari Cookie-uri

Horoscop Culinar: alimentatia potrivita in functie de zodie

Tot mai multi dintre noi ne indreptam cu seriozitate atentia spre alimentatia de zi cu zi. Stim deja ca multe produse ne pot afecta sanatatea si silueta, asadar este cazul sa aflam care sunt, conform astrelor, cele mai potrivite alimente pentru noi, dar si cele mai indicate diete. Nu uitati sa luati in calcul si ascendentul, pentru ca dupa varsta de aproximativ 25-30 de ani, astrologii sustin ca acesta este dominant.

Horoscop culinar: alimentatia potrivita pentru zodia Balanta

Balantelor le place sa manance cu orice ocazie: fie au pofta de ceva, fie este un moment de bucurie, fie sunt nervoase – orice moment se „trateaza” cu mancare. De aceea nativii acestei zodii sunt predispusi la supraponderabilitate.

dieta potrivita in functie de zodie

Pentru ca unei Balante ii va fi greu sa urmeze o dieta restrictiva sau hipocalorica, astrologii recomanda ca acestea sa se orienteze spre regimuri de lunga durata, dar permisive. Organismul Balantelor este sensibil din punct de vedere digestiv, de aceea NU sunt deloc recomandate dietele de slabire rapida. Aceste le pot face mult rau acestor nativi.

Legumele, mesele calde, branzeturile si cerealele sunt grupele alimentare indicate cu precadere pentru nativii Balanta. De asemenea recomandam sa inlocuiti pofta de dulciuri cu o masa de fructe sau de cereale.

Citește și:

Diete indicate pentru Balante: Dieta Montignac, Dieta mediteraneeana, Dieta Okinawa, dieta ULTRAMETABOLISM.

Horoscop culinar: alimentatia potrivita pentru zodia Scorpion

In ceea ce ii priveste pe nativii Scorpion, am putea spune ca exista doua categorii: cei care nu pun accent pe mancare si cei pentru care mancarea reprezinta o adevarata placere.

In ambele cazuri insa trebuie mentionat ca nativii Scorpion sunt destul de pretentiosi in alegerile culinare. Alimentele potrivite pentru acestia sunt cele cu continut scazut in zahar. Zaharul, dar si pastele, painea alba, “fainoasele”, biscuitii – ar trebui evitate.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.