Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba
Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Etapele din Dieta Ultrametabolism

Prima etapa

Aceasta etapa a dietei este cea mai stricta (pentru detoxifiere): fara lactate, oua, gluten (cereale, paine). Se consuma doar fructe, legume, seminte, nuci, leguminoase (soia, fasole, linte, naut, mazare) si orez brun.

A doua etapa a dietei

Aici se adauga cerealele integrale, ouale, produsele lactate si uleiurile sanatoase (de masline, de migdale, de cocos) pe langa alimentele permise in prima etapa. Cat priveste dulciurile…se poate consuma doar miere naturala!

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Hrana neprocesata

In carte autorul avertizeaza” Daca are eticheta, nu cumparati”, aratand prin aceasta ca toti conservantii si aditivii din alimente sunt interzisi. De asemenea nu se admit grasimile periculoase, trans si hidrogenate (margarina, uleiuri vegetale hidrogenate). Se recomanda consumul uleiului de masline extravirgin si al celui de susan.

Lista “neagra” (alimente nerecomandate)

  • Cereale decorticate (orez alb, faina alba)
  • Mezeluri
  • Cafea/ sucuri carbogazoase
  • Dulciuri

Dulciurile sunt uitate

Dulciurile contin o cantitate mare de zahar care produce cresterea rapida a glicemiei , urmata de o secretie excesiva de insulina, pentru a normaliza glicemia, care produce de fapt, hipoglicemie, de aceea in scurt timp va creste din nou apetitul pentru dulciuri- e un cerc vicios, care duce la acumularea in greutate, prin efectele negative asupra metabolismului. Iar excesul de zahar este depozitat sub forma de grasime in organism.

Semnele renuntarii la dulciuri pot fi dureri de cap, pofta nestapanita de dulciuri, oboseala, ameteli- vor trece in timp, e nevoie de putina vointa!

sursa foto: shutterstock

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: