Setari Cookie-uri

La DIETA: 9 Sfaturi pentru iesirile in oras

Iesirile cu prietenii sau mesele de afaceri devin o reala problema atunci cand ne aflam la dieta.

Evita preparatele care necesita consum de paine

Pentru a nu consuma paine la fiecare masa va recomandam sa evitati acele preparate cu sos care necesita consum de paine, sau acele preparate grase care nu se pot consuma ca atare.

Alege salate – de preferabil doar cu branza, peste sau fructe de mare

Va recomandam sa alegeti salate simple de legume, cu sau fara peste, branza sau fructe de mare. De asemenea cautati ca salata aleasa sa contina cat mai putine ingrediente.

Un lucru important: cereti sa nu vi se condimenteze salata, adesea bucatarii pun prea mult ulei, otet sau prea multa sare. Incercati sa consumati salata fara ulei (este foarte caloric).

Poti miza pe supe, dar NU ciorba de burta

Daca v-ati decis la o masa calda, atunci alegeti o supa de legume. Nu alegeti ciorba de burta, acest preparat este considerat dintre cele mai complete, cu foarte multe calorii.

Citește și:

Alege sa bei doar apa plata sau o limonada neindulcita

Apa plata cu lamaie reprezinta cea mai buna alegere cand luam masa in oras. Eventual cu cateva frunze de menta. Daca doriti totusi ceva mai gustos, alegeti o limonada neindulcita. Sucurile, chiar si cafeaua, contin exces de zahar. Daca alegeti fresh de fructe (lamaia este o exceptie in privinta efectelor digestive), acestea pot fermenta si efectul nu este deloc cel dorit - balonarea.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.