Setari Cookie-uri

5 Alimente minune care accelereaza METABOLISMUL

Nutritionistii sustin ca unele alimente pot accelera procesele de ardere a colaceilor, au proprietati energizante si influenteaza metabolismul.

Veti regasi aceste alimente in lista celor preferate in dietele de slabire, in regimurile de energizare pentru starile de oboseala sau covalescenta, precum si in recomandarile meniurilor sanatoase.

alimente care accelereaza metabolismul

5 alimente care accelereaza metabolismul

Alimente care accelereaza metabolismul: Grapefruit

Indiferent daca alegeti grapefruit rosu sau galben, trebuie sa stiti ca acest fruct are proprietati atat de puternice, incat poate interfera si cu unele medicamente sau terapii.

Este fructul care sustine sanatatea ficatului, confera o mare cantitate de vitamina C din necesarul zilnic si totodata prezinta substante care se gasesc mai rar in alte alimente, substante ce intervin in procesele de ardere a grasimilor, dar si in cele antioxidante si anticancerigene.

Va recomandam si:
Dieta cu Grapefruit - slabeste intre 6 si 10 kilograme

Citește și:

Alimente care accelereaza metabolismul: Pestele

Nutritionistii sustin ca nu putem consuma atat de mult peste cat sa ne faca rau.

alimente care accelereaza metabolismul

Carnea de peste contine o serie de vitamine si minerale care se gasesc mai rar si in cantitati mult mai mici in alte alimente, fiind recunoscuta pentru continutul sau de acizi grasi omega 3 si omega 6, precum si in fosfor – un mineral deosebit de util organismului, continut in special in oasele de peste (de aceea este recomandat ca din cand in cand sa consumati si peste mic ca hamsie).

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.