Setari Cookie-uri

5 Alimente minune care accelereaza METABOLISMUL

Nutritionistii sustin ca unele alimente pot accelera procesele de ardere a colaceilor, au proprietati energizante si influenteaza metabolismul.

Acizii grasi omega 3 si omega 6 sunt cei care initiaza mobilizarea grasimilor din tesuturile grase, fara acesti acizi ar fi foarte greu sa eliminam surplusul de kilograme. Totodata acizii grasi omega intervin si in multe procese de regenerare celulara, in mentinerea echilibrului nervos etc.

Alimente care accelereaza metabolismul: Cafeaua

Cafeaua prezinta numeroase beneficii pentru organism, cu conditia sa fie consumata cu masura. Cafeaua intensifica arderile, creste tonusul cerebral si muscular, este indicata in dieta pentru constipatie si prezinta o cantitate crescuta de antioxidanti. Ideal este sa beti cafea neindulcita, simpla.

Va recomandam sa cititi si:
Beneficiile consumului de cafea

alimente care accelereaza metabolismul

Alimente care accelereaza metabolismul: Ciocolata neagra

Meritele privind beneficiile pentru sanatate pe care le prezinta ciocolata neagra revin de fapt unui ingredient cu proprietati miraculoase: cacao. Am putea astfel afirma ca orice preparat cu o cantitate scazuta de grasimi si zahar, dar cu o cantitate suficienta de cacao prezinta proprietatile ciocolatei negre:
- accelereaza metabolsimul;
- ajuta in procesele de slabire;
- este un excelent tonic cerebral;
- previne bolile cardiovasculare;
- are un continut ridicat in antioxidanti, intervenind in preventia cancerului.

Citește și:

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.