Setari Cookie-uri

Top 5 Alimente cu efect ANTICELULITIC

Atunci cand vorbim despre combaterea celulitei facem referire la asocierea mai multor metode, atat cu actiune locala, cat si generala.

Nucile si alte fructe oleaginoase

alimente anticelulitice dieta anticelulitica Nucile, alunele, arahidele, caju, miejii de seminte – toate aceste fructe oleaginoase prezinta un puternic efect anticelulitic si de ardere a grasimilor. Ceea ce trebuie sa stiti este ca aceste fructe oleaginoase trebuie consumate crude, in cantitati mici (cel mult jumatate de ceasca) in fiecare zi.

Fructele oleaginoase pot reprezenta o alternativa ideala pentru gustarea de dupa-amiaza.

Fructele oleaginoase pot fi consumate cateva zile pe saptamana.

Cititi si:

Sanatate multa intr-un miez de nuca

Legumele

Legumele sunt bogate in fibre care ajuta in detoxifierea colonului si combaterea tulburarilor digestive. Alimentele bogate in fibre sunt recomandate si in dieta care urmareste slabirea focalizata in zona abdomenului.

Bogate in vitamine, minerale si antioxidanti, legumele sunt ideale in dieta celor care doresc sa elimine surplusul de kilograme si celulita. Legumele sunt energizante, accelereaza metabolismul, detoxifica, dar totodata sunt sarace in calorii.

Citește și:

Este recomandat ca legumele sa faca parte din alimentatia zilnica si sa reprezinte aproximativ 50% din alimentele consumate.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.