Setari Cookie-uri

Dieta pentru ABDOMEN SUBTIRE: 5 Alimente care te slabesc in talie

Surplusul de tesut gras din jurul taliei este considerat a fi resposabil de o serie de afectiuni atat de frecvente in tara noastra, incat mertia din plin sa li se acorde atentie.

Obezitatea abdominala creste riscul unor boli frecvente ca diabet zahar, boli cardio-vasculare, constipatie si alte tulburari de tranzit si totodata favorizeaza aparitia unor tipuri de cancer.

Obezitatea abdominala este incriminata astazi ca factor de risc pentru Sindromul Metabolic sau Sindromul X, care include riscul pentru boli cardiovasculare, infarct miocardic, accident vascular cerebral, ficat gras (steatoza hepatica) etc.

alimente si dieta pentru slabire in talie

Sedentarismul si in special statul pe scaun predispune la acumularea grasimilor in jurul abdomenului si la marirea circumferintei taliei. Desigur, alimentatia joaca si ea un rol important in privinta obezitatii abdominale, precum si stresul.

Top 5 alimente considerate a fi cele mai bune privind topirea colaceilor

Pepenele rosu

Desi este bogat in glucide, totusi pepenele rosu este bogat si in betacaroten, o serie de antioxidanti si APA! Contine foarte putine calorii si poate inlocui cu usurinta o masa!

Citește și:

In dieta este recomandat ca pe tot sezonul pepenilor sa consumati 1-2 felii la micul dejun si seara in locul cinei, precum si la orice gustare din zi.

Foto@Shutterstoc

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.