Surplusul de tesut gras din jurul taliei este considerat a fi resposabil de o serie de afectiuni atat de frecvente in tara noastra, incat mertia din plin sa li se acorde atentie.
Micul dejun – la alege intre:
- O felie mare de pepene;
- Un pahar mare de limonada cu menta si ghimbir, neindulcita;
- Branza cu marar, castravete si ardei – fara paine;
Prima gustare:
- Un iaurt sau
- O felie mare de pepene sau
- O salata de pepene cu ghimbir ras marunt si menta tocata;
Pranzul – la alegere intre:
- O supa de pui cu legume, fara paine;
- O salata mare cu papadie, marar si alte legume si cuburi de branza, eventual cu dressing de iaurt – poate fi consumata cu paine sau crutoane. Nu se pune ulei, se acreste cu lamaie. In locul branzei se pot folosi fructe de mare sau peste ori gratar de pui/curcan.
A doua gustare din zi
Aceleasi recomandari ca la prima gustare, dar se pot adauga semintele de orice fel, migdalele, nucile, fructele uleioase, cu conditia sa nu folositi zahar.
De asemenea fructele uleioase sau semintele nu trebuie sa fie coapte (se pierd proprietatile uleiurilor naturale, acestea devenind toxice la preparare termica). Se mai poate consuma la aceasta gustare si masline cu branza si marar.
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- Antonia crede ca s-a îngrășat și caută motivația de a merge din nou la sală: Oficial sunt în etapa mea de grăsuță. Fără dubii
- Gabriela Cristea și Tavi Clonda, vacanță ieftină la vecinii bulgari! Ce s-a întâmplat cu finanțele prezentatoarei tv?
- Ce înseamnă să ai ficatul mărit
Foto@Shutterstock