Setari Cookie-uri

Dieta Dukan - intre mit si realitate

Ce implica aceasta dieta si este ea sigura? Exista suficiente retete Dukan astfel incat acest regim sa fie usor de tinut?

In completarea acestui consum ridicat de proteine, carbohidratii ar trebui limitati drastic intrucat acestia cauzeaza secretia de insulina (v. Dieta Montignac). Insulina controleaza nivelul de zahar din sange si incurajeaza depunerea de grasimi.

Grasimea trebuie consumata in cantitiati limitate deoarece contine cele mai multe calorii pe gram si tinde sa fie consumata in cominatie cu carbohidrati precum cei din paine sau paste. Proteinele contin numai jumatate din caloriile grasimilor doar 4 calorii pe gram comparat cu 9 calorii per gram, in cazul grasimii.

Grasimea reduce doar putin apetitul si in plus cantitatile mari sunt in legatura cu bolile de inima. Simplist vorbind, Dr. Dukan spune: Nu puteti pierde propria grasime consumand grasime din alte surse.

Toate aceste subiecte discutate sunt destinate explicarii felului cum dieta Dukan si alimentele permise in toate aceste retete Dukan contribuie in procesul de slabire. Dieta Dukan este cea mai eficienta si usor de tinut dieta, fiind singura in care nu trebuie numarate nici calorii si nici carbohidrati.

Citește și:


Foto Concept of a fruit diet_Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.