Setari Cookie-uri

Reguli de Nutritie, Sanatate si Longevitate

Alimentatia corecta si sanatoasa ar trebui sa fie adecvata, echilibrata, controlata caloric, moderata si variata, sustin profesionistii reuniti la a doua editie a evenimentului ”Nutritie, Sanatate, Longevitate”, care a avut loc la sfarsitul lui august 2013, in Bucuresti.

Aceasta tema de actualitate a fost scoasa in evidenta la manifestare de catre prof.dr. Gabriela Radulian, sef sectie Institutul de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, care a precizat: ”Preventia bolilor cronice netransmisibile se face in primul rand prin optimizarea stilului de viata, iar asta inseamna: dieta echilibrata, activitate fizica, controlul greutatii, adaptare la stresul psihosocial, somn suficient, renuntare la fumat, precum si aderenta si complianta la actul medical”.

Sanatate, Nutritie si Longevitate” a reunit peste 50 de medici de familie, care au avut posibilitatea de a afla de la specialistii prezenti la eveniment ultimele noutati legate de alimentatia echilibrata si sanatoasa. Prezentarile au fost urmate de o sesiune interactiva de discutii legate de importanta nutritiei in viata de zi cu zi. Evenimentul a fost moderat de Acad. Maya Simionescu (Director Institutul National de Biologie si Patologie Celulara „N. Simionescu”) si Prof.Dr. Nicolae Hancu (Membru de onoare al Academiei Romane).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.