Cum treci sarbatorile daca ai colesterolul mare?

Iti propunem sa descoperi care sunt alimentele care au grija de grasimile din sange si pe care le poti consuma cu precadere in aceasta perioada, pentru a tine colesterolul sub control.

Alimente care scad colesterolul: Fasolea pastai

Fasolea pastai este considerata in bucatarie ca fiind cea mai potrivita garnitura la preparatele cu carne, oua sau bogate in grasimi. Cu alte cuvinte, daca vrei sa consumi o friptura de miel, pune alaturi in farfurie si cateva linguri de pastai fierte!

Fasolea pastai are rolul de a accelera metabolismul grasimilor, taie greata si scade colesterolul rau din sange.

Alimente care scad colesterolul: alune, migdale, seminte si tot felul de nuci

Fructele oleaginoase sunt adesea recomandate de nutritionisti atat in curele de slabire, cat si in alte tulburari ale metabolismului lipidic (metabolismul grasimilor din organism).

Fructele oleaginoase sunt bogate in acizi grasi omega 3, omega 6 si omega 9, care au rolul de a reduce grasimile rele din sange. Puteti alege un desert reprezentat de salata de fructe proaspete cu tot soiul de nuci.

Cititi si: Regim rapid pentru SCADEREA COLESTEROLULUI

Foto: somon cu fasole pastai @ Shutterstock.com

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: