Nu mai este un secret faptul ca Luna prezinta influente majore asupra Pamantului, un exemplu clar il prezinta mareele (fenomele de flux si reflux). De la aceasta premisa a plecat si dieta Varcolac, considerand ca si oamenii sunt influentati de miscarile Lunii, la fel cum sunt apele.

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

dieta varcolac sau dieta lunara

Se considera deci ca alimentatia noastra ar trebui sa prezinte unele particularitati in functie de miscarile Lunii, iar in zilele cu Luna Plina ar trebui sa avem un anumit regim, slabind pana la 3 kg intr-o singura zi.

Dieta Varcolac – cele 4 faze ale regimului

Prima faza a dietei Varcolac

Aceasta este de obicei faza de Luna Plina, cand este indicat sa se inceapa dieta. In aceasta zi va trebui sa consumati doar apa plata si sucuri naturale de fructe si legume.

Este ziua cand puteti pierde pana la 3 kg, acestea fiind reprezentate in special de apa. Desi consumati apa, acest necesar de mese lichide face sens, caci in aceasta zi este favorizata eliminarea ape din organism si v-ati putea deshidrata. Este de asemenea o zi de detoxifiere intensa, cand sunt preferate mesele lichide de cruditati, tocmai pentru a favoriza si eliminarea toxinelor din organism.

Ziua de Luna plina este o zi in care este favorizata eliminarea excesului de apa si a toxinelor acumulate in organism.

Foto: dieta varcolac by Shutterstock.com

Eclipsă parțială de Lună Nouă în Rac din 12 iulie. Cum profităm de ea?
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: