Setari Cookie-uri

13 moduri pentru a SLABI definitiv

Ti se intampla sa iei din nou in greutate dupa ce ai urmat diete de slabire sau alte programe menite sa arda depozitele grase? Afla ce poti face zi de zi sau ocazional pentru a slabi si a te mentine in forma, „pacalind” efectul yo-yo.

9. Ce faci cu poftele

De fiecare data cand poftesti la un aliment „pacatos” si nu te poti abtine, alege sa consumi o cantitate egala cu o lingura din acesta. In acest fel vei evita sa faci excese alimentare compensatorii.

10. 30 de minute de exercitii in fiecare zi

Alege sa faci o pauza, oricand in zi, pentru a face 30 de minute de miscare. Poti alege o plimbare sau dansul, te poti inscrie intr-un program de miscare sau pur si simplu incerci acasa tot soiul de exercitii. Daca iti plac sporturile, poti incerca sa te deplasezi cu bicicleta sau pe role.

11. Exercitiile, un obicei la fel de important ca spalatul pe maini

Alege un tip de exercitii pentru fiecare saptamana, exercitii pe care le poti practica la baie. Cu fiecare ocazie, executa si 15 astfel de exercitii. De exemplu faci 15 genuflexiuni. Ai idee cate genuflexiuni se strang intr-o zi? Sa nu fi mirata daca vei avea un posterior de invidiat intr-un timp scurt... Ei, cu acest obicei nu vei mai avea nicio scuza sa nu faci miscare.

Citește și:

12. Nu manca mai mult de 2 felii de paine la masa

Nu este obligatoriu sa mananci paine la masa. De exemplu salatele, ciorbele se pot consuma fara paine. Daca insa alegi o masa cu preparate bogate in sos, incerca sa nu consumi mai mult de doua felii de paine.

13. Dormi suficient

Somnul este foarte important pentru procesele antistres si de detoxifiere ale organismului. acesta este si motiul pentru care apar starile de somnolenta in dietele intens detoxifiante.

foto: dieta si exercitii - Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.