Setari Cookie-uri

5 SUPER idei pentru o CINA sanatoasa de vara

Iti propunem combinatii delicioase pentru mult criticata masa de seara – combinatii ce iti mentin silueta si sanatatea totodata! Mananci cu pofta si slabesti!

Ingrediente:

  • un ardei gras;
  • o rosie;
  • o lingura de susan necopt;
  • o vanata;
  • zeama de lamaie;
  • peste sau fructe de mare: file de somon, ton sau alt peste, creveti sau mix de fructe de mare etc. (pestele nu trebuie sa aibe oase).
  • sare, piper alb si busuioc.

Se pune in tigaie fara ulei ardeiul gras tocat si se amesteca pana ce acesta se coace putin (miroase a ardei copt). Intre timp, pe grill, se pune vanata taiata fasii lungi. Se adauga in tigaie vanata coapta, se toaca rosia cuburi si se pune peste ardei si vanata, apoi se adauga pestele (taiat in bucati cat mai mici)sau fructele de mare si o jumatate de ceasca de apa. Se condimenteaza cu sare si piper alb. Se pune capacul, se da focul mic si se lasa pestele sau fructele de mare la innabusit.

Daca ati cumparat fructe de mare nefierte, va trebui sa le fierbeti inainte. Se adauga apoi semintele (acestea NU trebuie preparate termic, de aceea se adauga la final), busuiocul maruntit (proaspat sau uscat) si zeama de lamaie, dupa gust.

Citește și:

cina la dieta: pepene cu branza

Salata de pepene rosu cu branza

Se alege o branza mai grasa, cum este mozzarella de exemlu. Mai aveti nevoie de o felie subtire de pepene rosu, dar si de nuci sau alte fructe oleaginoase necoapte. Adaugati rucola (cel mult 3 frunze maruntite – rucola se va folosi ca si condiment). Taiati cuburi branza si pepenele, adaugati rucola marutita si semintele, iar cina este gata!

Foto: pepene cu branza si visine - shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.