Setari Cookie-uri

7 Uleiuri SANATOASE pe care sa le introduci in DIETA

Obisnuiesti sa consumi doar ulei de masline sau de floarea-soarelui? Iti recomandam sa descoperi si alte uleiuri cu proprietati vindecatoare, uleiuri extravirgine pe care le poti introduce in alimentatia ta. Este indicat sa alternezi uleiurile, astfel incat fiecare sticla pe care o cumperi sa difere de cea precedenta. In acest fel vei acoperi toate nevoile de acizi grasi si vitamine liposolubile ale organismului pe parcursul intregului an.

Ulei de soia extravirgin beneficii

Ulei de soia extravirgin: beneficii

Produsul este disponibil pe site-ul Bioportal.ro

Ulei de soia este ulei presat la rece extravirgin din boabe de soia alese cu grija, din culturi netratate chimic si nemodificate genetic. Prin procesul de fabricatie am obtinut un ulei bogat in lecitina, omega 3 si omega 6, cu un continut bogat de acid arahidonic.
Acest lucru il recomanda ca unul dintre cele mai bune remedii in reducerea colesterolului, ameliorarea ulcerului gastric si duodenal, sau obstructii intestinale. Datorita vitaminelor A si E din compozitia sa, uleiul de soia este un stimulent puternic al activitatii musculare, imbunatatind consumul de oxigen in tesuturi.
Folosirea lui in alimentatie ajuta la tratarea unor afectiuni ale rinichilor, ale sistemului nervos, previne hipertensiunea arteriala si ateroscleroza, creste imunitatea organismului, imbunatateste metabolismul si activitatea intestinului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.