Kudika
7 Aprilie 2016

Algele sunt bogate in minerale si chiar si in vitamina B12, o vitamina pretioasa pentru cei ce tin post sau sunt vegetarieni. Va recomandam cateva sortimente de alge bogate in nutrienti si care pot fi introduse in alimentatia curenta.

Irish Dulse organice si crude

Irish Dulse organice si crude

Algele sunt disponibile pe site-ul Bioportal.ro

5 alternative sănătoase cu care să înlocuiești pastele făinoase obișnuite
Alga Dulse este foarte populara in Irlanda ca fiind o gustare sarata.
Bogata in vitamina B12 si fier, alga Dulse este recomandata in dieta vegetarienilor si veganilor, unde lipsa complexului de vitamine B este o mare problema.
Toate alegele de culoare rosie contin Beta caroten, care duce la prevenirea bolilor virale.
Este des folosita in preparatele care au la baza pestele pentru a-i accentua gustul.
Atunci cand amestecati algele Dulse cu faina sau cand le gatiti la foc sau cand preparati o pasta si le amestecati in ea, gustul algei se va neutraliza.

Analizele de laborator pentru alga Irish Dulse:
Proteine: 12-21%
Acizi grasi: 0.7-3%
Carbohidrati: 46-50%
Vitamina C: 150-280 mg/ml
Beta Caroten: 663 i.u.
Vitamina B1: 7 mg/ml
Vitamina B2: 2-5 mg/ml
Vitamina B3: 2-19 mg/ml
Vitamina B6: 9 mg/ml
Vitamina B12: 6.6 mg/ml
Vitamina E: 1.71 mg/ml
Calciu: 2,000-8,000 mg/ml
Iod: 150-550 mg/ml
Fier: 56-350 mg/ml
Magneziu: 0.2-0.5%
Mangan: 10-155 mg/ml
Sodiu: 0.8-3%
Zinc: 3 mg/ml

5 Sapunuri NATURALE care iti vor rasfata simturile

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: