Setari Cookie-uri

5 capcane ale alimentatiei

Desi exista destule alternative alimentare sanatoase si totodata gustoase, totusi cele mai preferate raman alimentele hipercalorice, bogate in grasimi, fie datorita confortului de a le consuma la serviciu sau acasa fara a mai pierde vremea gatind, fie pentru ca pur si simplu nu suntem educati in stilul sanatos de alimentati sau ni se face pofta trecand pe langa numeroasele restaurante sau vitrine ale unor cofetarii ce ne prezinta produse foarte apetisante.

Mancarea fast-food

Mancarea fast-food nu contine neaparat alimente nesanatoase, insa asocierea lor este... devastatoare. Disocierea alimentelor este foarte importanta. In general mancarurile fast-food asociaza grasimile cu proteinele si glucidele (maioneza din salate sau hamburgeri care mai contin si carne, cartofii prajiti reprezinta asocierea grasimilor cu glucidele din cartofi etc). Aceste asocieri alimentare intre glucide si proteine respectiv grasimi sunt nesanatoase pentru organism si predispun la ingrasare. Mancati salate fara sosuri si carne la gratar cu garnituri din legume.

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.