Setari Cookie-uri

5 capcane ale alimentatiei

Desi exista destule alternative alimentare sanatoase si totodata gustoase, totusi cele mai preferate raman alimentele hipercalorice, bogate in grasimi, fie datorita confortului de a le consuma la serviciu sau acasa fara a mai pierde vremea gatind, fie pentru ca pur si simplu nu suntem educati in stilul sanatos de alimentati sau ni se face pofta trecand pe langa numeroasele restaurante sau vitrine ale unor cofetarii ce ne prezinta produse foarte apetisante.

Mancarea la restaurant

Meniurile restaurantelor abunda in preparate hipercalorice, bogate in sare si colesterol. Mancarurile sunt prajite excesiv pentru a le spori aroma si gustul, o leguma de exemplu prajita poate sa ajunga chiar si la 800 de calorii. Deasemenea portiile sunt mari, servesc si paine alba, iar oamenii nu se pot abtine sa nu manance, chiar daca o singura masa la restaurant poate contine atatea calorii cat ar trebui sa consume in cateva zile, mai ales daca servesc si un desert.

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.