Setari Cookie-uri

Dietele vedetelor

Este un adevar incontestabil: majoritatea vedetelor au o silueta de invidiat. E drept, paparazzi curiosi reusesc sa surprinda un fir de celulita si o vergetura camuflata atunci cand vip-urile sunt neglijente, insa este la fel de adevarat ca sub lumina reflectoarelor trebuie sa arati de doua ori mai bine pentru a pastra o imagine adecvata statutului. Apare intrebarea evidenta: Cum reusesc vedetele sa arate atat de bine? Sunt aceste femei privilegiate si cand vine vorba de modul de functionare a dietelor? Raspunsul este desigur "nu". Ele benefeciaza doar de indrumarea stricta a unor nutritionisti si, e adevarat, de multa vointa si cam tot la fel de multa motivatie.

Este un adevar incontestabil: majoritatea vedetelor au o silueta de invidiat. E drept, paparazzi curiosi reusesc sa surprinda un fir de celulita si o vergetura camuflata atunci cand vip-urile sunt neglijente, insa este la fel de adevarat ca sub lumina reflectoarelor trebuie sa arati de doua ori mai bine pentru a pastra o imagine adecvata statutului. Apare intrebarea evidenta: Cum reusesc vedetele sa arate atat de bine? Sunt aceste femei privilegiate si cand vine vorba de modul de functionare a dietelor? Raspunsul este desigur “nu”. Ele benefeciaza doar de indrumarea stricta a unor nutritionisti si, e adevarat, de multa vointa si cam tot la fel de multa motivatie.

Oprah Winfrey este mandra autoare a unui bestseller care are ca subiect modul in care a reusit sa slabeasca si trucurile pe care le-a folosit. Aceasta spune ca a reusit sa slabeasca mancand supa de varza si un singur tip de aliment in fiecare zi. E drept, a slabit, insa a testat pe propriul organism ce inseamna unn regim nesanatos. Oprah a recunoscut ulterior ca regimul, chiar daca este eficient, slabeste foarte mult organismul si nu este recomandabil nimanui.

Pentru rolul Larei Croft, Angelina Jolie si-a schimbat cu adevarat stilul de viata Nutritionistul i-a alcatuit un regim bazat pe fructe, legume si lapte de soia si a obligat-o sa renunte la cafea si la tigari. Angelina a fost nevoita sa faca si mult sport: jogging, kickbox, yoga si fitness. Deci iata ca se poate slabi si renunta la fumat in acelasi timp!

Heidi Klum, celebra in lumea modei ca fiind unul dintre putinele fotomodele cu forme apetisante a castigat admiratia unei lumi intregi cand a urcat pe catwalk la numai doua luni de la nastere. Cum a reusit? Heidi a declarat ca a tinut un regim sarac in calorii, insa nu drastic, reducand alimentatia la o medie de 1500 de calorii/zi. Dieta pare rezonabila, insa medicii nu o recomanda proaspetelor mamici.

Madonna a aflat fara doar si poate secretul tineretii fara batranete, iar silueta ei reprezinta dovada acestei descoperiri. Pe langa practicarea intensa de activitati fizice dintre cele mai variate intre care yoga ocupa un loc fruntas, vedeta a adoptat ca stil de viata dieta macrobiotica. Aceasta presupune o alimentatie cat mai naturala, saraca in proteine si bogata in compusi organici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.