Setari Cookie-uri

Dietele vedetelor

Este un adevar incontestabil: majoritatea vedetelor au o silueta de invidiat. E drept, paparazzi curiosi reusesc sa surprinda un fir de celulita si o vergetura camuflata atunci cand vip-urile sunt neglijente, insa este la fel de adevarat ca sub lumina reflectoarelor trebuie sa arati de doua ori mai bine pentru a pastra o imagine adecvata statutului. Apare intrebarea evidenta: Cum reusesc vedetele sa arate atat de bine? Sunt aceste femei privilegiate si cand vine vorba de modul de functionare a dietelor? Raspunsul este desigur "nu". Ele benefeciaza doar de indrumarea stricta a unor nutritionisti si, e adevarat, de multa vointa si cam tot la fel de multa motivatie.

O alimentatie organica a adoptat si supermodelul Claudia Schiffer care mananca de trei ori pe zi alimente precum cereale, peste si legume.

Renee Zellweger, cel mai celebru yoyo al Hollywoodului, a reusit sa slabeasca si sa se ingrase de catre ori in pielea personajului sau, Bridget Jones. In privinta ingrasarii, cred ca suntem toate specialiste. La capitolul slabire, Renee a ales o dieta care sa contina 40% carbohidrati, 30% proteine si 30% grasimi. Se pare ca a fost eficienta fiindca vedeta a slabit aproape 10 kg!

Geri Halliwell si-a surprins in mod placut fanii dupa separarea de colegele sale cand a revenit cu un hit surpinzator de sexy si o silueta pe masura. Rotunjoara ex-componenta a Spice Girls devenise un adevarat pachet de muschi datorita exercitiilor fizice realizate alaturi la antrenorul sau personal, dar si dietei Atkins pe care vedeta marturiseste ca a urmat-o cu strictete. Aliemntatia acestei s-a bazat in principal pe pui fier, fructe de mare, legume. Se pare ca Geri a exagerat cu regimul findca intr-un final a marturisit ca a avut probleme de sanatate din pricina alimentatiei sarace in principii nutritive.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.