Setari Cookie-uri

Dieta: Satura-te cu mai putine calorii!

2.84 (Ratingul specialistilor)

Pro

Dieta usoara
Bazata pe alimentatie sanatoasa
Previne bolile comune
Utila celor care mananca mult

Contra

Efecte lente
Boli cardiovasculare
Detoxifiere
Diabet
Sanatoasa
Slabire pe termen lung
Slabire termen scurt
Usor de urmat

Voteaza si tu aceasta dieta

5 din 1 vot

Stim prin definitie ca mai multe calorii inseamna o sansa mai mare de ingrasare, ca pentru a slabi trebuie sa reducem numarul acestora si... de multe ori reusim sa ne infometam in mod inutil.

Apa poate fi si ea un aliat de nadejde. De multe ori setea este resimtita de organism sub forma unui mesaj gresit care decodat la nivelul creierului se traduce prin “foame”. Acesta este motivul pentru care de fiecare data cand simtiti ca foamea va da tarcoale, e bine sa o “testati” cu putina apa. Altfel spus, cand iti este foame, bea putina apa si asteapta sa vezi daca iti trece foamea. Vei fi uimita, dar in multe ocazii acest lucru chiar se va intampla si vei sari peste o scurta gustare inutila.

Un ultim sfat ar fi sa nu va infometati! Dieta nu trebuie sa inseamne foame! Dieta inseamna o alimentatie inteligenta, o schimbare a stilului de viata si a modului in care am fost invatati (in mod eronat!) sa ne hranim. Cautati alternative (natura ne-a oferit atat de multe)... ce sens are sa ne chinuim propriul corp cand ne putem imprieteni cu el?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.