Setari Cookie-uri

Cetebe - noua arma a imunitatii

Cetebe - vitamina C bazata pe tehnologia cu efect de eliberare prelungita - rezolva astfel o problema prea putin cunoscuta pana acum in curele cu vitamina C recomandate pentru intarirea imunitatii – incapacitatea organismului uman de a stoca vitamina C.

Cetebe - vitamina C bazata pe tehnologia cu efect de eliberare prelungita - rezolva astfel o problema prea putin cunoscuta pana acum in curele cu vitamina C recomandate pentru intarirea imunitatii – incapacitatea organismului uman de a stoca vitamina C.

Studiile clinice arata ca organismul uman nu poate face rezerve de vitamina C si nu poate retine vitamina C in corp mai mult de cateva ore. Daca organismul primeste o doza mai mare decat necesarul sau imediat, excesul de vitamina C se elimina. Pare un paradox, dar cu cat cantitatea de vitamina C obisnuita ingerata este mai mare, cu atat procentul absorbit in organism este mai mic. De pilda, cantitati de 1 g – 1,5 g de vitamina C sunt absorbite doar in proportie de 50 la suta, in timp ce o cantitate de doar 20 mg e absorbita in proportie de 98 la suta. Dupa cateva ore, insa, excesul de vitamina C neutilizat dispare din organism. In plus, este dovedit clinic faptul ca, singurele surse de vitamina C sunt alimentatia sau produsele farmaceutice.

Cetebe se bazeaza pe o tehnologie revolutionara sub forma de Capsule cu Eliberare Prelungita, special concepute pentru a elibera lent vitamina C timp de 8 - 12 ore. Cetebe ajuta, astfel, organismul uman sa absoarba o cantitate cat mai mare de vitamina C si sa o utilizeze eficient pentru intarirea imunitatii.

Fiecare capsula de Cetebe (Vitamina C 500 mg) contine pelete, forme farmaceutice asemanatoare unei cepe, care contin straturi de vitamina C. Aceste straturi se suprapun succesiv cu straturi de excipienti si asigura o dizolvare lenta. Astfel, peletele elibereaza vitamina C in corp in cantitati mici, succesive, mentinand o concentratie constanta in sange si tesuturi.

“Rolul vitaminei C este unul foarte important pentru organism, contrar mitului potrivit caruia vitamina C ajuta organismul doar in lupta cu raceala si gripa. Vitamina C este si un foarte bun antioxidant de pilda, participa si ajuta in procese de neutralizare a radicalilor liberi din organism, vitamina C ajuta la detoxifierea organismului, joaca un rol important in producerea hormonilor anti-stres. De aceea, GlaxoSmithKline Consumer Healthcare a investit pentru a crea un produs eficient, bazat pe o tehnologie inovatoare. Tehnologia cu efect de eliberare prelungita este folosita pentru medicamente eliberate pe baza de prescriptie medicala, dar nu a mai fost folosita pana acum pentru o vitamina C. Ne dorim, prin lansarea acestui produs, sa informam mai bine si sa educam consumatorii in ceea ce priveste utilizarea si absorbtia Vitaminei C. Consumatorii trebuie sa stie ca acum au la dispozitie o forma farmaceutica speciala de vitamina C care asigura absorbtia acesteia in proportie de 98 la suta - Cetebe”, a declarat Daniela Dumitru, Group Brand Manager, GlaxoSmithKline Consumer Healthcare Romania.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.