Setari Cookie-uri

Cetebe - noua arma a imunitatii

Cetebe - vitamina C bazata pe tehnologia cu efect de eliberare prelungita - rezolva astfel o problema prea putin cunoscuta pana acum in curele cu vitamina C recomandate pentru intarirea imunitatii – incapacitatea organismului uman de a stoca vitamina C.

In Romania piata de Vitamina C ( vanzari din farmacii) a crescut in ultimii 5 ani cu 20% in valoare. Consumul de Vitamina C ramane in continuare scazut, doar 30% din populatia peste 12 ani cumpara o data pe an o cutie de Vitamina C.

Cetebe este indicat in profilaxia si tratamentul deficientelor de vitamina C, dar si ca adjuvant in mentinerea rezistentei naturale a organismului la infectii. Ca o caracteristica sezoniera, Cetebe este recomandat pentru reducerea severitatii si duratei starilor de raceala si gripa.

In ceea ce priveste categoriile de pacienti carora Cetebe se adreseaza, acestea variaza de la femeile insarcinate si cele care alapteaza, pana la persoane cu varste inaintate. Acest medicament este indicat pacientilor afectati de munca intensa, stress sau suprasolicitare precum si celor cu o dieta neechilibrata. O atentie deosebita este indreptata si catre pacientii fumatori sau consumatori de bauturi alcoolice in mod frecvent.

Cetebe are o concentratie de 500 de mg pe capsula si poate fi achizitionat din farmacii sub forma de cutii cu 30 de capsule sau 60 de capsule cu eliberare prelungita. Cetebe este recomandat si copiilor de peste 12 ani. Doza uzuala recomandata este de 1- 2 capsule Cetebe pe zi. Cetebe este un medicament ce poate fi eliberat fara prescriptie medicala, dar pentru a identifica doza optima de care pacientul are nevoie si durata curei este nevoie de sfatul medicului.

Pret pentru consumator: cutie 30 de capsule – 16,6 RON si 27,9 RON pentru 60 de capsule
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.